NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Schrijf je nu in!
Hardlopen6, 9 en 12 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

IZA Wandelenca. 10 en 15 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

Hardloper Gemeente Wierden

Horeca

Op het festivalterrein is uitgebreid de gelegenheid om wat te eten en te drinken. Er zijn ook diverse foodtrucks aanwezig. Na afloop van het dagprogramma is er een verzorgde barbecue voor degenen die zich daarvoor hebben aangemeld. Tijdens het evenement kun je betalen met munten. In verband met de verwachte drukte is ons advies deze vooraf te bestellen. Dit kan samen met je inschrijving.

Afterparty met barbecue

We gaan voor een stralende zon, koude dranken en de heerlijke geur van barbecue op 1 april 2020! We hebben na het NK Veldloop een heerlijk uitgebreide barbecue voor de mensen die zich daarvoor hebben aangemeld. Wil je ook samen met ons de dag afsluiten met een gezellige barbecue? Dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Kosten zijn 15 euro per persoon, de betaling voor de barbecue wordt verwerkt samen met de inschrijving. De barbecue is van 17.00 tot 20.00 uur.

Consumpties

Het eten en drinken tijdens de NK Veldloop kun je met munten betalen. Deze munten kun je vooraf bestellen, gelijktijdig met de inschrijving. Tijdens het NK Veldloop kun je op het evenementterrein ook munten kopen, dit kan met de pin of contant. De consumptiemunten die je vooraf besteld, ontvang je samen met je startnummer. Tijdens het wandelen kun je ook nog munten kopen bij Het Kulturhus Hoge Hexel.

Muziek

Overdag draait DJ Paul Salakory mooie muziek en Sander Guis houdt je tijdens het hele evenement op de hoogte van het programma. Tijdens de afterparty hebben we live muziek van een band.