NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 12 oktober 2022 - Wierden

33e editie

Hardlopen6, 9 en 12 km

IZA Wandelenca. 10 en 15 km

Hardloper Gemeente Wierden

Informatie

Vervoer en parkeren
Auto’s kunnen parkeren bij recreatieplas Het Lageveld (Haarboersweg 2, 7645 AD Hoge Hexel). Vanaf daar is het 10 tot 15 minuten lopen richting Sportpark Het Lageveld. Ook beschikt Wierden over een treinstation, dus met de trein komen kan ook! Vind je dat je al genoeg moet lopen vandaag? Tussen 9.00 en 17.00 uur pendelt treintje Bello tussen de parkeerplaats, het sportpark en het treinstation. Stap dus vooral in! Kom je met een touringcar? Dan kun je de chauffeur laten navigeren naar het Sportpark (2e Lageveldsweg 3a, 7641 PC Wierden).


Consumpties en betaalmiddelen
Alle consumpties (eten en drinken) worden betaald met munten. Deze zijn te koop bij de muntverkoop vlakbij de ingang van het sportpark. Hier kun je alleen met pin betalen. De muntprijs is €2,50 en kan ook per halve munt besteed worden. Let op: langs de wandelroute zijn twee horecagelegenheden. Hier kan niet met de evenementenmunten betaald worden.


Bagagedepot
Alle hardloopdeelnemers kunnen hun sporttas kosteloos in bewaring geven bij het bagagedepot. Het in bewaring geven gaat via een bagagelabel dat standaard aan je startnummer is bevestigd. Het bagagedepot is tot 17.00 uur bemand en daarna nog wel onbeheerd bereikbaar. Het achterlaten van tassen en andere spullen in kleedruimtes etc. is op eigen risico. De organisatie van het NK Veldloop aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing en diefstal van spullen op het terrein van het Lageveld. Voor wandelaars en bezoekers is er geen garderobe/bagagedepot, houd daar rekening mee.


Startbewijzen/nummers
De startbewijzen worden 12 oktober per gemeente uitgereikt (dus niet apart per persoon). Bij binnenkomst kan de coördinator zich melden bij de inschrijfbalie vlakbij de ingang (zie plattegrond). Daar wordt een tasje met programmaboekje en startnummers overhandigd. De coördinator wordt verzocht de startnummers onder de deelnemers uit zijn/haar gemeente te verdelen. Wandelaars krijgen geen startnummer, zij kunnen gewoon tussen de aangegeven tijdstippen starten.


Roken
Wij streven ernaar om van het NK Veldloop Ambtenaren een rookvrij evenement te maken. In de tenten en gebouwen geldt een rookverbod, daarbuiten hopen wij dat er niet gerookt zal worden. Als u deelneemt aan de wandeling en rookt, ruim dan zelf sigarettenpeuken op en laat geen brandende sigaretten in het bos achter.


EHBO
Tijdens het evenement zijn verschillende mensen van EHBO Wierden aanwezig. Er is een EHBO-post op het evenemententerrein aanwezig. Dit staat ook op de plattegronden aangegeven. Verder zijn twee mobiele teams in het veld aanwezig en als zodanig herkenbaar. Voor de wandelaars is er een EHBO-team in het Kulturhus in Hoge Hexel aanwezig.

Is er een noodgeval? Bel dan altijd 112!
Voor andere calamiteiten hebben we woensdag 12 oktober een telefoonnummer geopend: 06 – 13501520.

Deelname op eigen risico
Deelname aan het NK Veldloop voor Ambtenaren en de IZA wandeltocht is geheel voor eigen risico. De organisator aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijke ongelukken of blessures en daarmee verband houdende kosten, diefstal van zaken en schade aan eigendommen of bezittingen.


Muziek, foto's en video
We zorgen de hele dag door voor entertainment met muziek. Daarnaast leggen we alle activiteiten op deze dag vast op foto en video. Met jouw deelname stem je automatisch in met het gebruik ervan voor onze (professionele) doeleinden. Alle foto's zijn gratis te downloaden via onze Facebookpagina en/of website.


Warming up
De warming up is onder goede begeleiding en vindt een kwartier voor iedere start plaats naast het startvak. De warming up duurt ongeveer 10 minuten en daarna heb je nog 5 minuten tijd om naar de start te gaan. Onderweg naar de start zijn toiletten aanwezig.