NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Uitslagen 2019
2.343Hardlopers

inschrijving gesloten

1.174Wandelaars

inschrijving gesloten

Hardloper Gemeente Best

Nieuws

 

Burgemeester aan het woord

Geplaatst op maandag 21 januari 2019

Best bestaat 200 jaar in 2019. We zijn erg trots dat we in dit feestjaar ook het NK Veldloop voor ambtenaren mogen organiseren! We verheugen ons erop om minstens 4.500 ambtenaren te ontvangen bij Aquabest. We hebben er zin in!

Bij Aquabest en in de bossen eromheen hebben we een mooi parcours uitgezet, met de nodige uitdagingen voor de lopers. Net als vorig jaar in Breda staat bij ons ook Brabantse gastvrijheid centraal. We zijn druk bezig met de organisatie van een goed verzorgd evenement met een fantastisch programma. De lopers wensen we alvast veel plezier met trainen. We zijn al benieuwd naar de sportieve prestaties. En natuurlijk is de NK Veldloop op 3 april 2019 een dag vol gezelligheid, om te netwerken en om samen op een gezonde manier bezig te zijn. 

We gaan er samen met vele vrijwilligers en Aquabest voor om er een onvergetelijke dag van te maken!

Ik wens jullie allemaal veel plezier in Best op 3 april.

Hans Ubachs
Burgemeester

Meer nieuws