NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Uitslagen 2019
2.343Hardlopers

inschrijving gesloten

1.174Wandelaars

inschrijving gesloten

Hardloper Gemeente Best

Nieuws

 

Wandelroute extra kilometers

Geplaatst op maandag 21 januari 2019

Begin oktober 2018 is om veiligheidsredenen de fietsbrug over het Wilhelminakanaal tussen de Terraweg en de NCB-weg afgesloten voor alle verkeer. Uit een inspectie kwam naar voren dat de brug niet meer voldeed aan alle veiligheidseisen. Eind december 2018 is de betreffende brug ingestort.

Plannen voor de toekomst

Er loopt een onderzoek voor het bepalen van de toekomst van de fietsbrug. Wel/niet vervangen en wat is de meest geschikte locatie? Vervolgens maken we plannen voor de fietsbrug en kan eventueel de uitvoering starten. Dit proces neemt naar verwachting ongeveer 2 jaar in beslag.

Omleidingsroute

Tijdens deze periode van ongeveer 2 jaar blijft de omleidingsroute van kracht. Dat betekent dat de wandelroute tijdens het NK Veldloop voor ambtenaren op 3 april 2019 ook de omleidingsroute volgt. Een paar kilometers extra dus.  

Meer nieuws