NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Uitslagen 2019
2.343Hardlopers

inschrijving gesloten

1.174Wandelaars

inschrijving gesloten

Hardloper Gemeente Best

Nieuws

 

Startnummers afhalen: hoe werkt het?

Geplaatst op dinsdag 5 maart 2019

We krijgen van verschillende gemeenten vragen over het afhalen van de startnummers. Bij de vorige editie van het NK Veldloop voor Ambtenaren kregen de deelnemende gemeenten de startnummers toegestuurd. Dat is dit jaar niet het geval. De startnummers kun je op 3 april 2019 afhalen in het Eventcentre. Ze zitten in het welkomsttasje voor de coördinatoren, samen met de eventuele polsbandjes voor de afterparty met verzorgde barbecue en/of de IZA wandeltocht.

De coördinatoren van iedere organisatie ontvangen hierover later nog een e-mail met uitleg.

Meer nieuws