NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Uitslagen 2019
2.343Hardlopers

inschrijving gesloten

1.174Wandelaars

inschrijving gesloten

Hardloper Gemeente Best

Nieuws

 

Aantal deelnemers is bekend!

Geplaatst op woensdag 6 maart 2019

Tot en met 5 maart konden organisaties deelnemers inschrijven voor het NK Veldloop voor Ambtenaren op 3 april 2019. De aantallen deelnemers zijn bekend, we zijn er trots op dat er zo veel mensen meedoen!

Aantal deelnemers

Voor het hardlopen hebben zich 941 deelnemers aangemeld voor de 6 kilometer, 800 deelnemers voor de 9 kilometer en 602 deelnemers voor de 12 kilometer. In totaal dus 2.343 deelnemers. Voor de IZA wandeltocht zijn er 1.174 aanmeldingen. Op het laatste moment besloot een aantal wandelaars toch deel te nemen aan de hardloopwedstrijden.

Andere onderdelen

Ook voor de pendelbus tussen het treinstation en het evenemententerrein was veel animo. En na afloop van het dagprogramma gaan we verder met een afterparty met verzorgde barbecue met zo'n 300 deelnemers, bezoekers en vrijwilligers van de gemeente Best erbij.

Organisatie 

Nu het aantal deelnemers bekend is, kan de organisatie concreet aan de slag met de laatste voorbereidingen. We gaan er alles aan doen om er een gezellig, goed georganiseerd evenement van te maken.

 

Meer nieuws