NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Schrijf je nu in!
Hardlopen6, 9 en 12 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

IZA Wandelenca. 10 en 15 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

Hardloper Gemeente Wierden

Nieuws

 

Save the date: woensdag 1 april 2020

Geplaatst op vrijdag 22 november 2019

Op woensdag  1 april 2020 is het weer zover: de jaarlijkse ambtenarenveldloop! Dit jaar vindt het evenement plaats in de mooie Twentse gemeente Wierden, op en rondom  recreatiepark Het Lageveld. Zet 1 april dus vast in de agenda en verspreid het nieuws!

We hopen dat er ook dit jaar weer veel deelnemers komen uit alle hoeken en gaten van Nederland. We hebben naast de traditionele veldlopen van 6, 9 en 12 km ook dit jaar weer een mooie IZA wandeltocht uitgezet van circa 10 en 15 km. Leuk om een collega ambtenaar over de streep te trekken om een keertje mee te gaan en kennis te laten maken met dit sportieve, gezellige en laagdrempelige evenement! Wij hebben er zin in!

Meer info

Heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op via nkveldloop2020@wierden.nl en hou onze website in de gaten. Vergeet ons niet te volgen op Facebook en Twitter! Hier posten we ook alle nieuwtjes rondom de veldloop. Ben je opzoek naar een flyer om te verspreiden bijvoorbeeld op intranet, social media, bij het koffiezetapparaat en/of per mail? Download de NK Veldoop 2020 flyer door hier te kilkken.

Meer nieuws