NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Schrijf je nu in!
Hardlopen6, 9 en 12 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

IZA Wandelenca. 10 en 15 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

Hardloper Gemeente Wierden

Nieuws

 

Inschrijving NK Veldloop 2020 geopend!

Geplaatst op maandag 27 januari 2020

De inschrijfmodule staat online! Vanaf nu kan de coördinator bij jouw gemeente of gemeenschappelijke regeling deelnemers aanmelden voor de NK Veldloop op woensdag 1 april 2020 in Wierden. Inschrijven kan voor zowel voor de hardloopwedstrijden (6, 9 en 12 km) als voor de wandeltocht (10 km en 15 km) en de afterparty met een heerlijke barbecue. Het sportieve event vindt plaats op en rondom recreatiepark Het Lageveld in Wierden. Geef het door aan iedereen die interesse heeft binnen jouw organisatie. Zo maken we er samen een mooi evenement van! Schrijf je nu in via de inschrijfmodule op onze website. Wil je meer weten? Kijk dan op verder op de website en blijf op de hoogte via Facebook en Twitter! Vragen? Mail dan naar nkvveldoop2020@wierden.nl

Meer nieuws