NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Schrijf je nu in!
Hardlopen6, 9 en 12 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

IZA Wandelenca. 10 en 15 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

Hardloper Gemeente Wierden

Nieuws

 

Samen sportief bezig zijn

Geplaatst op donderdag 12 maart 2020

Afbeelding wethouder Eric BraamhaarAls wethouder van sport vind ik het geweldig dat het NK Veldloop voor ambtenaren in 2020 in onze gemeente Wierden plaats vindt. Ambtenaren uit het hele land komen naar Het Lageveld om samen bezig te zijn met sport.

Het mooie is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Fanatieke sporters strijden om een plek op het podium, recreatieve sporters doen het rustiger aan of kiezen voor een wandeltocht. Waar je ook voor kiest: je loopt altijd een prachtige route door het mooie Wierdense landschap.

Ik wens alle deelnemers veel succes en een mooie dag toe! En meedoen is belangrijker dan winnen…

Meer nieuws