NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Afgelast
Hardlopen6, 9 en 12 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

IZA Wandelenca. 10 en 15 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

Hardloper Gemeente Wierden

Nieuws

 

Geen NKVeldloop 2021 in de gemeente Wierden

Geplaatst op dinsdag 8 december 2020

Helaas kon het NK Veldloop voor ambtenaren in 2020 in de gemeente Wierden niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Wij hebben in het voorjaar aangegeven dat wij gingen bekijken of wij dit mooie evenement konden verplaatsen. Gezien de huidige situatie met strenge maatregelen, constant hoge besmettingscijfers en dat er nog geen concreet zicht is op het einde hiervan, vinden wij het niet verantwoord om het NK Veldloop voor ambtenaren in 2021 te gaan organiseren. Als de coronamaatregelen voorbij zijn, willen wij kijken of het NK weer georganiseerd kan worden in onze gemeente. Als dit zover is dan informeren wij jullie hierover. Hopelijk tot snel!

Meer nieuws