NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Afgelast
Hardlopen6, 9 en 12 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

IZA Wandelenca. 10 en 15 km

Recreatiepark Lageveld Wierden

Hardloper Gemeente Wierden

De inschrijving is geopend

Coördinatoren van gemeenten en aanverwante organisaties kunnen tot en met dinsdag 10 maart 2020 deelnemers inschrijven voor het hardlopen, de IZA wandeltocht en voor de afterparty met verzorgde barbecue. De coördinator krijgt tijdens de dag zelf het benodigde aantal polsbandjes, samen met de startnummers voor de hardlopers.

>>> INSCHRIJVEN


Als u uw team inschrijft, gaat u akkoord met het reglement NK Veldloop 2020.

Werkwijze inschrijven

De coördinator schrijft eerst zijn organisatie in. Hiervan krijgt hij een bevestigingsmail met daarin een link. Deze link heeft hij nodig om deelnemers aan te melden, consumptiemunten te bestellen en deelnemers aan te melden voor de barbecue. Kosten voor de barbecue zijn 15 euro per persoon, de betaling voor de barbecue wordt verwerkt samen met de inschrijving.U kunt nog tot en met dinsdag 10 maart 2020 deelnemers toevoegen of verwijderen.

Geen btw van toepassing op inschrijfgeld

Tot en met 2018 konden gemeenten btw terugvorderen voor de kosten voor het NK Veldloop. Over de inkomsten (waaronder inschrijfgelden) moest de organiserende gemeente btw afdragen. Sinds 1 januari 2019 is dit niet meer het geval. De wetgever heeft het btw-regime voor het 'gelegenheid geven tot sport' gewijzigd. Voor het NK Veldloop 2020 is het dus niet mogelijk om de btw op de kosten terug te vorderen. Ook op de inkomsten is sinds 2019 geen btw meer van toepassing. De gepubliceerde bedragen zijn dus gelijk aan wat daadwerkelijk verschuldigd is. Er wordt geen btw over berekend (ook niet achteraf).

Veelgestelde vragen - FAQ

Hieronder kun je de veelgestelde vragen - FAQ downloaden. Deze wordt regelmatig bijgewerkt. Mocht je vraag en antwoord er niet tussen staan mail je vraag dan naar via nkveldloop2020@wierden.nl. We proberen je mail z.s.m. te beantwoorden.

Download de veelgestelde vragen - FAQ