NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 3 april 2019 - Best

32e editie

Inschrijven
3500Hardlopers

Verwachte aantal hardlopers

1000Wandelaars

Verwachte aantal wandelaars

Hardloper Gemeente Best

Locatie

De locatie voor het NK Veldloop voor ambtenaren op 3 april 2019 is Aquabest in Best. Aquabest is ontstaan door zandwinning voor de aanleg van de omliggende autosnelwegen. Nu is het een gastvrij recreatiepark voor jong en oud aan de A2 in Best (bij Eindhoven). Rondom de plas vind je een waterskibaan, een attractiepark voor kinderen en een beachclub.

Bereikbaarheid

  • Reis zo veel mogelijk met het openbaar vervoer naar het evenemententerrein. Met de trein kunt u naar treinstation Best reizen, vanaf daar vertrekken shuttlebussen naar Aquabest. Met de deze bus bent u ongeveer 10 minuten onderweg naar de locatie van het evenement.
  • Auto: de locatie bevindt zich naast de A2. Over parkeren verschijnt later meer informatie.
  • Touringcar: voor touringcars is er een afzonderlijke parkeerplaats. Hier is plaats voor ongeveer 80 bussen, ook hiervoor is dus genoeg parkeerruimten aanwezig.

Adres

Ekkersweijer 7
5681 RZ Best

Faciliteiten en voorzieningen

In en rondom de hal van Eventcentre Aquabest zijn alle benodigde faciliteiten als kleedruimtes, toiletten, douches, massage, infopunt, bagagedepot, etc. In de hal vind je ook een sponsorplein en er is de hele dag entertainment vanaf het podium waar ook de prijsuitreikingen plaatsvinden. In de evenementenhal zijn op 3 april plattegronden te zien zodat je alle faciliteiten goed kunt vinden.

Kleedruimtes en toiletten

Aan de buitenzijden van het Eventcentre zijn kleedruimtes voor zowel dames als heren. Ook zijn er douches en toiletten aanwezig. Daarnaast zijn er een paar toiletten op het startterrein.

Bagagedepot

Alle deelnemers kunnen hun bagage kosteloos in bewaring geven bij het bagagedepot. Dit is de gehele dag geopend tot 20.00 uur. Het achterlaten van tassen en andere spullen in kleedruimtes etc is op eigen risico.

Massage

Alle deelnemers aan de hardloopwedstrijden kunnen voor of na het lopen een welverdiende massage krijgen. Er staat een heel team van sportmasseurs klaar om de spieren weer lekker los te kneden.

Infopunt

Het infopunt bevindt zich in het Eventcentre Aquabest en is geopend vanaf 8.30 uur. Hier kun je terecht met al je vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld over inschrijvingen, verloop van de wedstrijd en huldiging/prijsuitreiking. Eventuele misstanden kun je hier ook melden. En hier verzamelen we gevonden voorwerpen.

Roken

Roken is alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen toegestaan.

Fietsenstalling

De fietsenstalling vind je voor de hoofdingang van de evenementenhal. Deze stalling is niet beveiligd.

Muziek en foto’s

We zorgen de hele dag door voor entertainment met muziek. Daarnaast leggen we alle activiteiten op deze dag vast op foto. De foto’s zijn na afloop van het evenement gratis te downloaden via een link die wij bekendmaken via onze facebookpagina www.facebook.com/nkveldloop.