NK Veldloop voor ambtenaren

Woensdag 1 april 2020 - Wierden

33e editie

Uitslagen 2019
2.343Hardlopers

inschrijving gesloten

1.174Wandelaars

inschrijving gesloten

Hardloper Gemeente Best

Locatie

De locatie voor het NK Veldloop voor ambtenaren op 3 april 2019 is Aquabest in Best. Aquabest is ontstaan door zandwinning voor de aanleg van de omliggende autosnelwegen. Nu is het een gastvrij recreatiepark voor jong en oud aan de A2 in Best (bij Eindhoven). Rondom de plas vind je een waterskibaan, een attractiepark voor kinderen en een beachclub.

Bereikbaarheid

  • Het evenemententerrein is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Met de trein kunt u naar treinstation Best reizen, tussen 9.00 en 23.00 uur rijden er op deze dag elk half uur shuttlebussen van en naar Aquabest (bij de inschrijving kun je aangeven hiervan gebruik te willen maken). De shuttlebus brengt je in ongeveer 10 minuten naar het evenemententerrein en/of terug naar het treinstation.
  • Auto: de locatie bevindt zich naast de A2. Aquabest staat langs de wegen goed aangegeven en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Touringcar: voor touringcars is er een afzonderlijke parkeerplaats. Hier is plaats voor ongeveer 80 bussen, ook hiervoor is dus genoeg parkeerruimten aanwezig.

Adres

Ekkersweijer 7
5681 RZ Best

Faciliteiten en voorzieningen

In en rondom de hal van Eventcentre Aquabest zijn alle benodigde faciliteiten als kleedruimtes, toiletten, douches, massage, infopunt, bagagedepot, etc. In de hal vind je ook een sponsorplein en er is de hele dag entertainment vanaf het podium waar ook de prijsuitreikingen plaatsvinden. In de evenementenhal zijn op 3 april plattegronden te zien zodat je alle faciliteiten goed kunt vinden.

Kleedruimtes en toiletten

In het Eventcentre zijn kleedruimtes en douches voor zowel dames als heren aanwezig. Toiletten zijn binnen in het Eventcentre en op het buitenterrein tussen het warming-up-terrein en de startopstelling.

Bagagedepot

Alle hardloopdeelnemers kunnen hun sporttas kosteloos in bewaring geven bij het bagagedepot. Het in bewaring geven gaat via een bagagelabel wat standaard aan je startnummer is bevestigd. Het bagagedepot is tot 18.00 uur bemand en daarna nog wel onbeheerd bereikbaar. Het achterlaten van tassen en andere spullen in kleedruimtes et cetera is op eigen risico. De organisatie van het NK Veldloop aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing en diefstal van spullen op het terrein van Aquabest. Voor wandelaars en bezoekers is er geen garderobe/bagagedepot, houd daar rekening mee.

Massage

Alle deelnemers aan de hardloopwedstrijden kunnen voor of na het lopen een welverdiende massage krijgen. Er staat een heel team van sportmasseurs klaar om de spieren weer lekker los te kneden.

Infopunt

Het infopunt bevindt zich in het Eventcentre Aquabest en is geopend vanaf 8.30 uur. Hier kun je terecht met al je vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld over inschrijvingen, verloop van de wedstrijd en huldiging/prijsuitreiking. Eventuele misstanden kun je hier ook melden. En hier verzamelen we gevonden voorwerpen. En hier kun je na afloop van de wandeling op vertoon van je polsbandje een medaille ophalen.

Roken

Roken en meeroken is schadelijk voor de gezondheid, en past niet bij een evenement als het NK Veldloop voor ambtenaren. Roken is daarom alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen toegestaan. Als u deelneemt aan de wandeling en rookt, ruim dan zelf sigarettenpeuken op en laat geen brandende sigaretten in het bos achter.

Fietsenstalling

De fietsenstalling vind je voor de hoofdingang van de evenementenhal. Deze stalling is niet beveiligd.

Muziek en foto’s

We zorgen de hele dag door voor entertainment met muziek. Daarnaast leggen we alle activiteiten op deze dag vast op foto. Je persoonlijke foto vind je via de uitslagen van Mylaps. Sfeerfoto's zijn gratis te downloaden via onze facebookpagina www.facebook.com/nkveldloop.